داشتن اطلاعات کافی درباره روش های آبیاری گیاهان خانگی سلامت و شادابی گل های شما را تضمین می کند. اگر گلدان به موقع آب داده نشود یا دچار تنش پر آبی شود، خیلی زود گیاه خواهد مرد. از همین رو، ما اینجا هستیم تا روش های مختلف آبدهی گل و گیاهان زینتی را به شما آموزش دهیم. آبدهی گل از قسمت بالای گلدان یکی از روش های مرسوم در این زمینه است. در عوض بسیاری از افراد ترجیح می دهند گلدان را از قسمت زیرین آن و از طریق زهکش آب بدهند. این روش ضمن رساندن آب کافی به گل، از شسته شدن خاک و هدر رفت املاح و مواد مغذی خاک نیز جلوگیری می کند.
آبیاری قطرهای و آبیاری هوشمند نیز روش های خوبی برای شاداب نگه داشتن گلهای آپارتمانی هستند که در قسمتهای بعدی این متن به آنها اشاره خواهیم کرد. استفاده از بشقابهای لبهدار نیز به عنوان زیر گلدانی و پر آب کردن این بشقاب نیز راه حل خوبی برای آبدهی به گیاه است. قرار دادن گلهای آپارتمانی به صورت گروهی در یک سینی لبهدار بزرگ که مملو از آب می باشد به خوبی میتواند رطوبت کافی برای گیاهان را تامین کند. نور و روشنایی نیز عامل مهمی در پرورش گل و گیاهان میباشد. نور رشد گیاه را ضمانت کرده و در بالندگی آنها نقش دارد. خرید لامپ رشد گیاه برای گلهایی که به نور بیشتری نیاز دارند الزامی است.
چه گیاهانی به آبیاری کم نیاز دارند؟
خرید گل هایی که نیاز کمی به آب دارند، یک اقدام هوشمندانه برای داشتن خانهای سبز و شاداب است. همچنین خرید پروژکتور رشد گیاه میتواند سلامت و زیبایی گل های خانه تان را تضمین کند. قبل از اینکه به معرفی و بررسی گل هایی بپردازیم که به آب کمی نیاز دارند، یک بار دیگر لزوم استفاده از آبیاری هوشمند و آبیاری قطرهای را یادآوری می کنیم. استفاده از این دو روش در کنار مهتابی رشد گیاه، خانه شما را با گلدانهای شاداب و سرزنده زیباتر خواهند کرد. گل هایی مانند آنتوریوم، بامبو، بروملیاد ها، کالانکوئه، درخت پول، ارکیده و برگ قاشقی از جمله گیاهانی هستند که نیاز کمی به آب دارند. سانسوریا نیز برای افرادی که به تازگی وارد حوزه نگهداری از گل و گیاهان آپارتمانی شده اند، بسیار مناسب می باشد. سانسوریا تنها یک گل زیبا نیست بلکه میتواند به عنوان ماشین اکسیژن سازی نیز در خدمت شما باشد. این گل به خوبی سموم هوایی مانند بنزن و فرمالدئید را از بین می برد.
زاموفیلیا نیز به آبیاری نیاز کمی دارد. این گل می تواند تا هفته ها خشکی را تحمل کند. ریشه این گیاه که غده ای شکل می باشد به خوبی قابلیت ذخیره آب مورد نیاز گل را دارا است. برگ انجیری نیز به آبدهی مرتب نیازی مبرمی ندارد. این گل به نور متوسط علاقمند بوده و بیشتر آن را در کنار پنجره ها قرار می دهند. اگر خانه کم نوری دارید می توانید از لامپ ال ای دی رشد گیاه استفاده کنید. نصب لامپ رشد گیاه به همراه دانستن روش های آبیاری گیاهان آپارتمانی رویای شما را در داشتن خانه ای سبز و زیبا محقق می سازد.
روش های آبدهی گیاه زمانی که در مسافرت به سر میبرید
یکی از روش های رایج آبدهی گیاهان آپارتمانی در زمان مسافرت، آبیاری قطرهای است. در این روش خودتان می توانید با کمک یک بطری کوچک خالی یک سیستم آبدهی قطره ای بسازید. کافی است بطری را از آب پر کرده و سر آن را شل ببندید. بطری را در خاک گلدان و نزدیک لبه آن فرو کنید. آب به صورت قطره قطره به گل رسیده و آن را از تنش های کم آبی دور نگه می دارد.
سیستم آبیاری قطرهای را می توان به شکل دیگری نیز ایجاد کرد. روش فتیله ای نیز می تواند یک روش عالی برای آبدهی گیاهان آپارتمانی در زمانی که در مسافرت به سر می برید، باشد. در این روش کافی است، یک ظرف پر از آب را روی چهار پایه قرار دهید. فتیله های جاذب، آب را توی ظرف آب انداخته و سر دیگر فتیله ها را توی گلدان فرو کنید. به مرور زمان آب به صورت قطره قطره وارد خاک شده و آن را مرطوب می کند.
در آبیاری به روش فتیله ای، جنس نخ باید بیشترین جذب آب را داشته باشد. نخ های کاموایی برای این منظور بسیار عالی می باشند. نخ های قطور پنبه ای نیز به خوبی می توانند آب را از خود عبور دهند. همچنین ظرف آب باید بالاتر از گلدان ها قرار گیرد. روش دیگر، استفاده از سینی های بزرگ است. سینی را پر از آب کرده و گل های خود را به صورت گروهی درون سینی بچینید. در این صورت تا زمانی که شما در مسافرت به سر می برید، خیالتان از سیراب بودن گل ها راحت خواهد بود. در ادامه درباره یکی از روش های مدرن آبدهی در پرورش گل و گیاه زینتی با شما گفتگو می کنیم.
آبدهی هوشمند چیست؟
آبیاری هوشمند روش مدرنی است که انواع گیاه آپارتمانی را از تنش های کم آبی نجات می دهد. در این روش تنها کاری که باید انجام بدهید، خرید بسته کامل سیستم آبدهی خانگی است. این سیستم نصب آسانی داشته و به راحتی خودتان می توانید آن را نصب و پیاده سازی کنید. در این بسته تجهیزاتی نظیر آبپاش، لوله و دیگر لوازم وجود دارد. نصب و راه اندازی این دستگاه زمان زیادی از شما نمی برد. کافی است لوله را از بین گل ها عبور دهید و آن را به نازل آبدهی وصل کنید. با قرار دادن لوله در تایمر باتری و مشخص کردن میزان آبدهی، کار تمام است. اگر دوست ندارید لوله در معرض دید باشد، می توانید آن را از پشت گلدان عبور داده و با برگ های خود گلدان، لوله را استتار کنید. برای خرید و نصب این سیستم مدرن آبدهی، می توانید با کارشناسان این وب سایت در تماس باشید. آنها راهنمایی های لازم را در این زمینه ارائه خواهند داد.