محافظ برق

  • بدون قیمت
4.3
موجود شد به من اطلاع بده
  • بدون قیمت
4.3
موجود شد به من اطلاع بده
  • بدون قیمت
4.3
موجود شد به من اطلاع بده
  • بدون قیمت
4.3
موجود شد به من اطلاع بده
  • بدون قیمت
4.3
موجود شد به من اطلاع بده
  • بدون قیمت
4.3
موجود شد به من اطلاع بده

خرید و قیمت محافظ برق با ارسال فوری | آذر ۱۴۰۳

محافظ برق وسایل الکترونیکی یا همان وسیله ای که گاهی به اشتباه با نام سه راهی برق هم شناخته می شود، یکی از حائز اهمیت ترین لوازم الکترونیکی است. این وسیله نه تنها به عنوان نوعی رابط برق کارایی دارد، دارای وظیفه ای خطیر نیز می باشد. همانطور که از نام این وسیله هم مشخص است، عمل محافظت از انواع وسیله برقی را بر عهده دارد. این وسیله انواع مختلفی را شامل می شود؛ اما نباید آن را با سه راهی که فقط نوعی رابط برق است، اشتباه گرفت. در نتیجه، امروزه در بازار با نام های گوناگونی اعم از محافظ برق تلویزیون، محافظ برق لپ تاپ، محافظ برق کامپیوتر، محافظ برق یخچال و غیره روبرو می باشیم. اما آیا این محافظ ها با یکدیگر فرق دارند؟ این سوالی است که اگر با ما همراه باشید، تا انتهای مقاله به پاسخ آن و نیز اطلاعاتی مهم و کاربردی در خصوص این لوازم خواهید رسید. 

نحوه محافظت از تجهیزات برقی 

این یک مبحث مرتبط با انواع محافظ برق می باشد که به دلیل اهمیت بالای آن در اینجا مورد بحث ما می باشد. در واقع محافظت از تجهیزات برقی باید از دو نظر انجام پذیرد. اول حفاظت آنها در برابر ضربات و شکسته شدن و مورد دیگر محافظت از آنها در برابر سوختگی است. تنها راه حفاظت از هرگونه وسیله برقی از سوخته شدن در اثر نوسان برق، استفاده از یک رابط یا محافظ برق می باشد. در واقع انواع محافظ برق، ولتاژ برق را تنظیم می کنند و در نتیجه مانع از وارد آمدن آسیب به وسیله مورد نظر می گردند.

 محافظ برق تایمردار از بروز سوانح و حوادث گوناگون در اثر نوسانات جریان برق برای لوازم برقی جلوگیری به عمل می آورد. در واقع نوسان جریان برق به علل مختلف می‌ تواند سبب وارد آمدن آسیب های جدی نظیر سوختن به لوازم برقی گردد. بنابراین بیشتر کاربرد آن برای وسایلی است که زمان بیشتری به برق متصل می باشند. به عنوان مثال در بخش خانگی وسایلی مانند کامپیوتر، تلویزیون، یخچال و مواردی از این قبیل که به صورت مداوم به برق متصل می باشند، حتماً به این وسیله نیاز دارند. باید بدانید امروزه تولید این وسیله با تنوع بیشتر انجام می پذیرد، به طوری که برای هر وسیله می توان نوع مخصوص آن را استفاده نمود. 

در حالت کلی یک محافظ برق استاندارد با ساختار خود شرایطی را فراهم می آورد که نوعی برق سالم و بی خطر از آن عبور کند. همچنین این وسیله به عنوان یک مانع در برابر خطرات ناشی از جریان برق شناخته می شود. به طوری که باعث یکنواخت شدن ولتاژ برق در مواقعی که نوسان برقی وجود دارد، می گردد. همه مدل های گوناگون این وسیله مجهز به نوعی دو شاخه هستند. دوشاخه باید به پریز برق متصل گردد، همچنین بر روی بدنه هر محافظ برق تعدادی پریز وجود دارد که تعداد آنها برای هر نوع محافظ برق می تواند متفاوت باشد و دو شاخه مربوط به وسایل برقی باید به یکی از همین پریزها متصل شود. 

با وجود یکی از این محافظ های برق به هیچ عنوان نیازی به نگرانی در خصوص آسیب دیدن لوازم برقی نخواهد بود. انواع محافظ برق بسیار کم دچار آسیب می‌ شوند و دارای طول عمر نامحدود می باشند. در بخش های بعد در خصوص خرابی هایی که محافظ های برق را تهدید می کنند و علل خراب شدن آنها توضیحاتی در اختیار شما قرار خواهد گرفت؛ پس با ما همراه باشید. 

کاربرد سه راهی برقی

کاربرد انواع محافظ برق و سه راهی ها محور بحث ما می باشد. در این باره می توان گفت که این وسایل در واقع گاهی به عنوان نوعی رابط برق به کار می روند. مثلاً، در مواقعی که پریز برق دور تر از مکان مورد نظر می باشد، به این منظور مورد استفاده قرار می ‌گیرند. اما، گاهی نیز فقط با هدف محافظت از وسایل برقی کارایی دارند. کاربرد این وسایل برای لوازم برقی گسترده می باشد. در واقع نه تنها وسایل برقی بزرگ و مهم بلکه برای هر نوع وسیله برقی دیگر می‌توان آنها را به کار برد.

 هر کدام از وسایل برقی مهم در منازل یا اماکن دیگر که باید همیشه به برق متصل باشند، به محافظ برق نیاز صد درصدی دارند. برای انواع یخچال، تلویزیون، کامپیوتر، لپ تاپ و موارد مشابه این مورد به خوبی صدق می کند. با هر کدام از دو هدف گفته شده در بالا می توان برای هر نوع وسیله برقی دیگر مانند اتو، سشوار، آبمیوه گیری، مخلوط کن، چرخ گوشت و غیره نیز انواع محافظ برق را استفاده نمود. 

امروزه علاوه بر بخش های خانگی در مکان هایی مانند سالن های سمینار، کلاس های درس، سالن کامپیوتر، کافی نت ها، فروشگاه لوازم خانگی، مراکز خدمات کامپیوتری و تمامی اماکنی که در آنها از لوازم برقی استفاده می گردد، سه راهی ها یا محافظ های برق حائز اهمیت می باشند.

خصوصیات محافظ هوشمند و معمولی برق

یکی از بهترین خصوصیاتی که انواع محافظ برق مرغوب دارند، به هوشمند بودن آنها مربوط می گردد. این خصوصیت باعث شده تا با استفاده از صفحه نمایشی که بر روی آن وجود دارد، اطلاعاتی دقیق و واضح در خصوصیات عملکرد محافظ در اختیار شما قرار بگیرد. وقتی شما  محافظ را به پریز برق ساختمان متصل می کنید، ابتدا جریان برق را از خود عبور نمی دهد. رفته رفته دستگاه آماده شده و در نهایت نوعی برق با ولتاژ مناسب و بی خطر را عبور می دهد. از طرفی، وقتی جریان برق به صورت ناگهانی قطع می شود، این دستگاه از قطع شدن ناگهانی برق در وسایل برقی جلوگیری به عمل می آورد. در نتیجه، سازوکار محافظ برق هوشمند باعث می‌ شود تا از خطرات ناگهانی جلوگیری به عمل آید. 

در انواع محافظ برق معمولی نیز با استفاده از چراغ های رنگی که بر روی این وسیله وجود دارند، میتوانید به وضعیت برق و عملکرد محافظ پی ببرید. مثلاً وقتی چراغ قرمز روشن است، شما باید بدانید که محافظ هنوز برق را از خود عبور نمی دهد. در صورتی که چراغ زرد آن روشن باشد باید بدانید دستگاه در حال آماده شدن برای عبور جریان برق می باشد. در صورتی که چراغ سبز روشن باشد باید بدانید که محافظ برق کاملاً آماده است و برق عبوری از آن قابل استفاده می باشد.

انواع محافظ برق

انواع محافظ برق را بر اساس نقطه نظرهای گوناگون می توان دسته بندی نمود. به طور مثال، بر اساس تعداد پریز هایی که بر روی آنها در نظر گرفته می شود، قابل دسته بندی می باشند. به طوری که  ممکن است یک، دو، سه و یا چهار پریز بر روی آنها وجود داشته باشد. این لوازم از نظر شکل ظاهری و نحوه اتصال به پریز برق نیز دو نوع محافظ برق بدون سیم و سیمی را شامل می شوند. 

محافظ برق بدون سیم: این نوع از محافظ همانطور که نام آن نیز بیان کننده ظاهر آن می باشد، بدون آنکه سیمی داشته باشد، به صورت مستقیم و با کمک دو شاخه روی آن قابلیت اتصال به پریز برق را دارد. در شکل زیر یک نمونه از آنها را ملاحظه می کنید. این نوع از محافظ های برق مناسب برای وسایلی هستند که در نزدیکی پریز برق ساختمان قرار می‌ گیرند. همچنین، برای وسایلی که باید به صورت دائم و همیشگی به برق متصل باشند گزینه های مناسبی هستند. نوع دوقلوی آنها را میتوان برای یخچال و فریزر های دوقلو که در کنار هم قرار دارند استفاده کرد. همچنین برای کولر نیز کارایی دارند.

 از این وسایل معمولاً در آشپزخانه ها بیشتر استفاده می شود. این نوع از محافظ های برق در بسیاری از مواقع گزینه های بهتری هستند؛ چرا که کم حجم تر می باشند و فضای کمتری را اشغال می‌ کنند. از طرفی، این نوع از محافظ را می توان همیشه بر روی پریز برق در حالت آماده باش قرار داد. در نتیجه، با وجود این نوع محافظ برق، همیشه می توان از برق استاندارد استفاده نمود. 

محافظ برق سیمی: منظور از این نوع محافظ مدل هایی هستند که مجهز به سیم و دوشاخه می باشند. این نوع محافظ را می توان در فواصل نسبتاً دور از پریز های برق نیز مورد استفاده قرار داد. تقریبا برای هر کدام از این محافظ ها یک سیم بلند در نظر گرفته می‌ شود. این نوع محافظ را حتی می توان در روی زمین قرار داد. این نوع محافظ تقریباً وزن بیشتری دارند و ابعاد آن ها نیز بزرگ تر می باشد. معمولاً محافظ های سیمی تعداد بیشتری پریز بر روی خود دارند، اما نحوه عملکرد آنها مشابه سایر محافظ ها است.

با توجه به تعریفی که از دو نوع محافظ بدون سیم و سیمی در بالا شد، تشخیص صحیح محافظ ها و استفاده به موقع از آنها بسیار اهمیت دارد. اگر هر کدام از موارد فوق به جای خود مورد استفاده قرار بگیرند، مزایای آنها برای شما بیشتر خواهد بود. به علاوه، تنوع انواع محافظ برق سیمی بیشتر می باشد. 

 به عنوان جمع بندی و نتیجه، از رایج ترین انواع محافظ های برق موجود در بازارها، موارد زیر را می توان اشاره داشت:

  1. محافظ برق دیجیتال
  2. محافظ برق کولر
  3. محافظ معمولی
  4. محافظ ماشین ظرفشویی و لباسشویی
  5. محافظ یخچال و فریزر 
  6. محافظ کامپیوتر 
  7. محافظ برق برای کل ساختمان

در میان موارد فوق، معمولاً بیشتر مدل ها از نوع محافظ های سیمی هستند. 

ایرادات و خرابی محافظ های برق

این امر ممکن است علل مختلفی داشته باشد. در بیشتر مواقع محافظ ها به دلیل سهل انگاری دچار آسیب می‌شوند؛ وگرنه در حالت کلی محافظ ها از مقاومت بسیار خوبی برخوردار می باشند. به طور مثال، اگر هر کدام از محافظ ها را در غیر از کاربرد هایی که برای آنها تعریف شده است، مورد استفاده قرار دهیم پس از مدتی کوتاه به احتمال زیاد سوختگی برای آنها به وقوع خواهد پیوست. به طور مثال اگر محافظ تلویزیون را برای ماشین لباسشویی به کار ببرید، احتمالاً این اتفاق خواهد افتاد. دلیل این امر به ولتاژ هایی که برای محافظ ها تعریف شده است مربوط می‌ گردد. 

از آنجایی که بیشتر محافظ ها از نوع سیمی می باشند، بیشتر اوقات سیم آنها دچار آسیب می شود. در واقع ایراد و خرابی سیم محافظ قابل اصلاح می باشد و با تعویض سیم محافظ برق می توان مجدداً آن را مورد استفاده قرار داد. از دیگر علل خرابی محافظ های برق می توان به عوامل محیطی اشاره داشت. به طور مثال، رطوبت از جمله عوامل خراب کننده انواع محافظ برق به شمار می‌ آید. تجربه نشان داده در صورتی که هر کدام از محافظ های برق به درستی مورد استفاده قرار بگیرند، طول عمر نامحدود خواهند داشت و به هیچ عنوان معیوب نخواهند شد. 

قیمت محافظ برق تیراژه 

قیمت محافظ برق تحت تاثیر عوامل مختلف قرار دارد؛ عواملی که باعث می شوند یک نوع محافظ را با قیمت های متفاوت در بازارهای مختلف بتوان تهیه کرد. از مهمترین این عوامل می توان به نحوه عرضه کالا در بازار اشاره داشت. گاهی با فروش مستقیم و بدون واسطه انواع محافظ می توان آنها را با قیمت ‌های واقعی خریداری کرد. در این صورت، مراکز فروش مطمئن گزینه های مناسب تری برای خرید هستند. 

قیمت انواع محافظ برق با توجه به مدل آنها نیز فرق دارد. معمولاً مدلهای پیشرفته و برتر با قیمت های بالاتری عرضه می شوند. گاهی نیز ایرانی بودن یا خارجی بودن کالا و برند آن ملاکی برای تعیین قیمت به شمار می آید. با توجه به تنوع بالایی که انواع محافظ برق دارند، قیمت های آنها نیز متنوع می باشد و هر کدام از آنها قیمتی منحصر به فرد دارند. هرچه محافظ مورد نظر از تکنولوژی پیشرفته تر و آپشن های بیشتر برخوردار باشد، یقینا قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. قیمت محافظ برق نیز می تواند تحت تاثیر عوامل مختلف قرار بگیرد و  دچار نوسان شود.

خرید مطمئن و فوری محافظ های برق

در قسمت های قبل اشاره شد که نحوه خرید محافظ برق و به‌ عبارتی مرکز خرید منتخب از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. با انتخاب یک مرکز خرید مطمئن، می توان این کالا را به صورت تضمین شده و با قیمت واقعی خریداری کرد. در چنین مراکزی امکان خرید اینترنتی و غیر حضوری نیز برای مشتریان در جای‌ جای کشور وجود خواهد داشت. در این مجموعه به عنوان یکی از واحد های فروش معتبر و خوش سابقه، امکان خرید بهترین مدل های محافظ برق وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع محافظ و خرید تخصصی آنها با ما در ارتباط باشید.