قبل از اینکه به توضیح درباره لوازم جانبی ریسه بپردازیم، لازم است ابتدا درباره ریسه و انواع مختلف آن توضیحاتی را برای شما عزیزان بیان کنیم. ریسه ها از تعدادی لامپ که به وسیله یک مدار الکتریکی به هم وصل شده اند تشکیل شده و داخل یک محفظه پلاستیکی با انعطاف پذیری خوب قرار دارند. امروزه ریسه ها جایگزین لامپ ها شده اند و در ساختشان از تکنولوژی ال ای دی و اس ام دی استفاده شده است. اکنون ریسه هایی که با تکنولوژی LED/SMD ساخته شده اند، در صنعت نورپردازی چه در داخل منازل و چه در نماهای خارجی منازل و مراکز خرید و ساختمان های تجاری و ... کاربرد بسیاری دارند.
کاربردهای ریسه
از کاربردهای متنوع ریسه می توان روشنایی و نورپردازی و اجرای انواع نورمخفی در رابیتس های سقفی را نام برد. دور پنجره ها و کتیبه ها، برای روشنایی در پله ها، حواشی کنار جداول، تمام المان های نوری در شهرها، در نهایت برای تزئین انواع محیط های داخلی و خارجی انواع مختلف ریسه کاربرد دارند.
وسایل جانبی ریسه
استفاده از لوازم جانبی ریسه برای هر برش در ریسه ها که به فاصله یک متر از هم قرار دارند مرسوم است. در این حالت معمولا از وسایل جانبی ریسه شامل یک سوکت کانکتور 220 ولتی، استفاده می شود. نصب ریسه ها به تخصص نیاز نداشته و به راحتی قابل انجام بوده، فقط باید دقت شود، از بخش هایی که برای برش به فاصله یک متر در نظر گرفته شده است، برش صورت گیرد.
قیمت لوازم جانبی ریسه
قیمت لوازم جانبی ریسه در انواع ریسه های LED و SMD به موارد مختلفی بستگی دارد. از نوع تکنولوژی به کار رفته در آنها، یک لاین بودن یا دو لاین بودنشان، شکل ظاهری آنها، خطی یا شلنگی بودنشان و بسیاری موارد دیگر که در قیمت لوازم جانبی ریسه تأثیرگذار هستند.
ریسه شلنگی
ریسه شلنگی جزئی از تجهیزات نورپردازی است که برای تزئین در انواع محیط ها کاربرد فراوانی دارد. این ریسه، خطی از پنل های LED یا SMD دارد که نورهای رنگارنگی را تولید می نماید. برای تزئینات کافه ها، رستوران ها، فروشگاه ها، منازل و ... از این ریسه ها استفاده می شود. ریسه شلنگی دارای متراژهای مختلفی می باشند که کاربردها و استفاده های متفاوت و فراوانی دارند.
انواع ریسه شلنگی و قیمت های آن
قیمت لوازم جانبی ریسه به عوامل مختلفی بستگی دارد. ریسه های شلنگی از لحاظ تولید نور به دو نوع RGB و نور ثابت تقسیم می گردند. ریسه های نور ثابت در انواع رنگ ها موجود هستند، اما فقط یک طیف نور را می توانند پخش کنند. به همین علت هم قیمتشان به نسبت دیگر ریسه ها کم تر است.
ریسه های RGB به دلیل اینکه توانایی پخش نور را در چندین رنگ مختلف دارند، برای طرفداران ریسه گزینه های مطلوب تری به حساب می آیند. این ریسه ها دارای کنترل هستند که از این طریق می توان انواع طیف نورپردازی را انتخاب کرد و رقص نور را تنظیم نمود.
لوازم جانبی ریسه شلنگی
لوازم جانبی ریسه شلنگی که در تشکیل بخش های اصلی آن استفاده شده اند عبارتند از: سیم یا نوار، چیپ ال ای دی، کیت فلاشر، درایو و سوکت ریسه، رابط.
لوازم جانبی ریسه شلنگی به این صورت می باشد که محلی که منابع نوری در آن قرار می گیرند، سیم یا نوار است. لامپ های ال ای دی ریزی بر روی این سیم ها یا نوارها قرار گرفته اند. این ریسه های مفتولی یا LED سوزنی هم نام گذاری شده اند. وقتی ریسه ها به برق وصل می شوند، تراشه های ال ای دی که بر روی نوار قرار گرفته اند روشن می شوند و نور را از خودشان بازتاب می دهند. در مرحله بعد با استفاده از کیت فلاشر، نوری که از ریسه ها بازتاب داده می شود، به شکل دلخواه قابل تنظیم است. سپس سوکت و درایو ریسه، برق شهری را به ولتاژ 220 ولت که استاندارد است تبدیل می کند. البته گاهی اوقات به اتصال دو متراژ مختلف از یک ریسه نیازمندیم که در این حالت هم از سوکت استفاده می کنیم.
انواع لوازم جانبی ریسه
انواع لوازم جانبی ریسه که در مدل های مختلف کاربرد دارد عبارتند از: بست، رابط، ریموت کنترلر، داکت، ریل، لوپ لایت، سوکت، آداپتور، پاور، منبع تغذیه، درپوش، کانکتور و ... .
لوازم جانبی ریسه شلنگی شامل موارد ذیل می باشد: ترانس ریسه های شلنگی، انواع مختلف کانکتور ریسه، سر سیم برای انواع ریسه، ریموت کنترل ریسه ها که RGB است.
وقتی ریسه به برق متصل است تمام قسمتهای آن دارای برق 220 ولت می باشد که خطر برق گرفتگی دارد. به همین علت سر و انتهای ریسه را بعد از نصب سوکت کانکتور، به وسیله چسب آکواریوم آب بندی نموده و هم از نفوذ آب به داخل ریسه جلوگیری می کنند، هم از تماس با بدن جلوگیری به عمل می آورند.
بهترین قیمت برای خرید ریسه و لوازم جانبی
قیمت لوازم جانبی ریسه متفاوت است. به علت اینکه ریسه های شلنگی برعکس دیگر ریسه ها، به شکل متری تولید می شوند، در هر اندازه ای می توان آنها را خریداری کرد. ریسه های شلنگی معمولا نور ثابت اند، بنابراین باید رنگ دلخواه خود را انتخاب نمایید.
تقسیم بندی ریسه ها از لحاظ مصرف انرژی
ریسه ها از لحاظ مصرف انرژی به سه دسته تقسیم می شوند:
- ریسه برق شهری
- ریسه USB
- ریسه باتری خور
در بین این سه دسته محبوب ترینشان ریسه برق شهری است که انرژی مورد نیازش به شکل مستقیم از برق شهر تأمین می شود. با وصل شدن به پریز به راحتی روشن می شود. اما ریسه های USB به جای اینکه دوشاخه داشته باشند، دارای سوکت می باشند و بسیار مدرن تر هستند. از طریق انواع پورت های USB به کامپیوتر و لپ تاپ و ... وصل می شوند. البته امکان اتصال USB از طریق آداپتور شارژر به پریز هم دارند. در نهایت ریسه های باتری خور وجود دارند که به جهت عدم نیاز به برق از محبوبیت بالایی برخوردارند. انرژی این ریسه ها توسط باتری های قلمی یا نیم قلمی تأمین می شود. عموما در مکان هایی که امکان اتصال به برق نیست، استفاده می شوند. با این حال به اندازه ریسه هایی که با برق شهری کار می کنند، طویل و بلند نیستند
برای آگاهی از قیمت لوازم جانبی ریسه و خرید انواع مختلف ریسه، شما عزیزان می توانید با قیمت مناسب از ما به صورت متری خرید نمایید. فقط کافی است با در نظر داشتن متراژ دلخواه، محصول مورد نظرتان را انتخاب نمایید.